DIENSTEN2019-05-18T12:18:19+02:00

Diensten van Jenz People

JenZ Engineering staat garant voor hoogwaardig aanbod en hoogwaardige bemiddeling. Naast HRM-dienstverlening kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

Werving en selectie

Middels jarenlange ervaring bewijst JenZ Engineering een uitstekende speler op de uitzendmarkt te zijn. En is werving en selectie van juist personeel voor de juiste projecten en functies een waar specialisme gebleken. Zowel wat betreft projecten van zeer tijdelijke aard als langlopende projecten.

Uitzenden

Als er een groot project staat aan te komen, de productielijn op volle toeren draait of als u door ziekte tijdelijk een tekort heeft aan mensen, helpen wij u graag aan gemotiveerde flexkrachten. De periode en het aantal uren dat u over deze flexkracht wilt beschikken hoeft u vooraf niet precies aan te geven. Zodra u geen werkzaamheden meer kunt aanbieden, kunt u de opdracht beëindigen. Wij dragen zorgen voor de adminstratieve afhandeling.

Maak een afspraak en neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Detachering

Bent u voor een langere periode op zoek naar versterking van uw personeelsbestand? Zonder dat u iemand ‘voor vast’ wilt aannemen. Wij beschikken over een groot bestand van gekwalificeerde medewerkers, die zich bij verschillende opdrachtgevers ruim bewezen hebben. Zij zijn op detacheringsbasis inzetbaar voor een vooraf overeen te komen periode. JenZ Engineering neemt u werk uit handen door het verzorgen van de loonbetalingen en afdrachten, terwijl de medewerker kan profiteren van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en deskundige begeleiding. Continuïteit en kwaliteit zijn op deze manier gewaarborgd.