OVER ONS2019-05-19T10:01:43+02:00

Jenz People
Uitzenden is veel meer dan mensenwerk

Jenz People uitzendorganisatie

Uitzendbureau Jenz People is gespecialiseerd in het detacheren van engineering projecten. Van het begin tot het einde worden alle voorkomende facetten voor u uit handen genomen. Specialistisch en doeltreffend en bovenal met verstand van zaken. Wij zetten adequaat de beste werknemer voor u op de juiste plek en nemen de complete zorg van payrolling, de verloning van A tot Z, voor u uit handen. Ook internationaal heeft Jenz een uitgebreid netwerk en een uitstekende reputatie opgebouwd. Na een jarenlange ervaring spreken wij de uitzendtaal als geen ander op het gebied van werven, selecteren en beheren van vakbekwaam en betrouwbaar personeel in de breedste zin des woords. Yes: kies voor Jenz. Met verstand van zaken.
Jenz Engineering is een franchise onderneming, opgericht in 2010. Het bemiddelen van werknemers en de bijbehorende payrolling nemen wij graag van u over. Wij kijken vooruit en gaan alleen voor een jarenlange samenwerking, waar vertrouwen als basis geldt, de vakkennis en ervaring inspeelt op alle veranderingen en certificeringen geldend zijn…

Unieke samenwerking

Mede door onze unieke samenwerking met vakbonden en inspectie-instellingen bieden wij u ongekende expertise op het gebied van de Nederlandse uitzendmarkt en wetgeving. De know how omtrent de werkwijze en gedachtegang van al deze instanties hebben wij in huis. Dit alles hebben wij samengevat in onze werkwijze. Immers onze waarden zijn heilig, normen zijn bindend. Alles draait om kunde en vertrouwen. Als spil en vangnet voor uw onderneming zijn wij trefzeker in alle opzichten! Als full service organisatie zorgen wij als geen ander voor de klik. Dat is Jenz.

Wil je een afspraak maken of wens je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Vertrouwen als basis

Trefzeker met Jenz People

Zekerheid vormt een stevig fundament. Het financiële ‘hart’ van een organisatie uit handen geven betekent zelfs dat er nog meer dan vertrouwen aanwezig moet zijn. Maar kiest u voor Jenz, dan nemen wij alle zorgen uit handen en draagt u de verantwoordelijke taak van selectie en payrolling van uw werknemers aan ons over. Door de jarenlange ervaring heeft Jenz specialistische kennis opgebouwd rondom wetgeving en risicobeperking. Want hier draait het natuurlijk allemaal om als wij de salarisadministratie gaan bijhouden van mensen die voor u werken. Geen zorgen, optimale kennis en kunde, een voordelig tarief en vooral garanties en geen naheffingen. Kortom: uItzendbureau Jenz People zorgt als geen andere organisatie voor de financiële zekerheid van uw organisatie en uw personeel.
Wij volgen de ABU Cao, zijn NEN-4400-1, VCU én VCA gecertificeerd.

Jenz People gecertificeerd
100% vakmanschap
Top!