WERKWIJZE2019-05-09T13:09:43+02:00

Werkwijze Jenz People

Vertrouwen. Daar draait het natuurlijk allemaal om als wij de salarisadministratie gaan bijhouden van mensen die voor u werken. We willen dat niemand zich ergens zorgen over hoeft te maken. Naast de persoonlijke aandacht die we onze werknemers geven, hebben we kennis en kunde in huis. Jenz is lid van de NBBU, NEN-4400-1, VCA, VCU, SNF gecertificeerd en een door ECABO erkend opleidingsbedrijf.

Herkenbare keurmerken die de kwaliteit waarborgen en aanspraak tot een minimum beperken. Wij willen u onze betrouwbaarheid ook op andere manieren garanderen. Garanties die u de mensen die u werft, ook kunt geven.

Wil je een afspraak maken of wenst je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Risico beperking

SNA is een certificaat waarmee aangetoond kan worden dat de (personeels)administratie op orde is, op tijd en voldoende loonheffingen en omzetbelasting afdragen worden en dat de medewerkers arbeid mogen verrichten in Nederland.

  • Een jaarlijkse screening door een onafhankelijk instituut. Zo krijgt iedereen zekerheid over de betrouwbaarheid.
  • Onze G-rekening. Dit is een geblokkeerde rekening, waarvan we uitsluitend betalingen aan de fiscus kunnen doen. U kunt een deel van de factuur op deze rekening storten.

Daarmee beperkt u de inlenersaansprakelijkheid.

Jarenlange ervaring op het gebied van uitzenden en detacheren van gekwalificeerd personeel, heeft Jenz tot een professionele en zeer flexibele organisatie gemaakt. Servicegerichtheid en expertise staan centraal. Op deze manier wordt optimale dienstverlening op het gebied van uitzenden en detacheren gegarandeerd.

Klik hier en lees onze brochure Jenz People eens rustig door.

Jenz People hecht grote waarde aan jouw privacy en dat van onze klanten en leveranciers.
Klik rechts voor de privacyverklaring / AVG van Jenz People.
privacyverklaring AVG